Συμφωνητικό Ενοικίασης

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το συμφωνητικό ενοικίασης ξενώνα. Επειδή βρισκόμαστε σε έναν αμπελώνα που λειτουργεί, η ασφάλειά σας είναι υψίστης σημασίας.

Check-in/Out

Η επιλογή απομακρυσμένου checkin είναι διαθέσιμη. Θα σας δοθεί ένας κωδικός στο lockbox μέσω email πριν από τη διαμονή σας. Το check-in είναι 15:00 ή μετά. Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε νωρίτερα το check in, επικοινωνήστε μαζί μας στο residences@scalareaestate.gr. Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορούμε πάντα να σας εξυπηρετήσουμε λόγω των προγραμμάτων κρατήσεων και καθαρισμού. Η ώρα αναχώρησης είναι το αργότερο στις 11 π.μ. Αιτήματα για check-out αργότερα των προκαθορισμένων, θα ληφθούν υπόψη βάσει διαθεσιμότητας.

Υπηρεσία Καθαρισμού

Υπάρχει καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού. Η καθημερινή υπηρεσία καμαριέρας περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης. Τα λευκά είδη και οι πετσέτες αλλάζονται την τρίτη ημέρα της διαμονής σας.

Το ακίνητο είναι επιπλωμένο και περιλαμβάνει κλινοσκεπάσματα, πετσέτες, μικροσυσκευές κ.λπ. Δεν επιτρέπουμε τη λήψη πετσετών ή κλινοσκεπασμάτων από τις μονάδες.

Υπηρεσία Καθαρισμού

Χρήση ακινήτου

Η κατάληψη, η χρήση των χώρων και οι κοινόχρηστοι χώροι δεν πρέπει να ενοχλούν ή να προσβάλλουν άλλους επισκέπτες ή κατοίκους. Το Scalarea Estate έχει το δικαίωμα να καταγγείλει αυτήν τη σύμβαση και να εκδιώξει ενοχλητικούς επισκέπτες χωρίς επιστροφή χρημάτων. Εάν παραβιαστεί η πολιτική του διατάγματος για το θόρυβο, οι επισκέπτες θα επιβαρυνθούν με πρόστιμο.

Φιλοξενούμενοι Επισκεπτών

Άτομα άλλα από αυτά των ενοικιαστών δεν μπορούν να διανυκτερεύσουν στο κατάλυμα. Οποιοδήποτε άλλο άτομο στην ιδιοκτησία είναι αποκλειστική ευθύνη του Επισκέπτη.

Απώλεια περιουσίας και τραυματισμός

Οι ιδιοκτήτες & οι υπάλληλοι δεν είναι υπεύθυνοι για χαμένα ή κλεμμένα αντικείμενα, ατυχήματα ή τραυματισμούς και κατεστραμμένη προσωπική περιουσία των ενοικιαστών ή/και των καλεσμένων τους.

Ζημιές και σπασίματα

Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για τυχόν ζημιές στο κατάλυμα και στο περιεχόμενό του κατά την διαμονή τους. Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τυχόν περιστατικά αμέσως μόλις εμφανιστούν ή αν παρατηρήσετε κάτι κατά την άφιξη σας.

Πρόσβαση

Οι επισκέπτες συμφωνούν ότι εκπρόσωποι του Scalarea Estate μπορούν να εισέλθουν στα σπίτια για επισκευές, συντήρηση ή οποιονδήποτε άλλο σκοπό με εκ των προτέρων ειδοποίηση.

Πολιτική πληρωμών και ακύρωσης

Η πλήρης εξόφληση πραγματοποιείται κατά την κράτηση σας. Για οποιαδήποτε κράτηση ακυρωθεί εντός 30 ημερών από την άφιξη ή σε περίπτωση μη εμφάνισης, θα καταβληθεί ολόκληρο το ποσό της κράτησης.

Πολιτική καπνίσματος

Το κάπνισμα ΔΕΝ επιτρέπεται.

Ρήτρα απαλλαγής ευθύνης

Αποδέχομαι οικειοθελώς κάθε κίνδυνο προσωπικού τραυματισμού, θανάτου και υλικών ζημιών (συμπεριλαμβανομένης της προσωπικής περιουσίας) για τον εαυτό μου, την οικογένειά μου ή τους επισκέπτες μου ή οποιονδήποτε στις εγκαταστάσεις με την άδειά μας, για τον οποίο τραυματισμός ή ζημιά προκύπτει από τη χρήση των χώρων από εμάς. Επιπλέον, συμφωνώ ότι δεν θα υποβάλουμε αξίωση ή μηνύσεις κατά της Scalarea Estate, ή των ιδιοκτητών, εργαζομένων, οικογένειας ή σχετικών οντοτήτων της, για σωματική βλάβη, θάνατο ή υλική ζημιά και λοιπά. Κατανοώ ότι πρόκειται για απαλλαγή του ιδιοκτήτη και των αντιπροσώπων του Scalarea Estate από κάθε ευθύνη σε σχέση με τυχόν αξιώσεις που υποβάλλονται από προσκεκλημένους για οποιαδήποτε ζημιά ή τραυματισμό.